BizBigyó

Bejegyzések az üzleti webbálna hátára – online marketing

Magyar blogkereső a bányában: Miner.hu

Posted by BizBigyó - szeptember 15, 2006

miner magyar blogkereső A miner.hu a hazai blogok tartalmában kereső szolgáltatás, és Bártházi Andrásék fejlesztik, fejlesztgetik. “Első körben ‘a második hazai blogkereső’ néven aposztrofáltuk a blogsearch.hu után szabadon,” mondja András. “A keresés mellett az oldal célja a lehető legtöbb hazai, illetve magyar nyelvű blog, illetve RSS tartalom összegyűjtése figyelése, és e köré különböző szolgáltatások építése.”

A keresők is specializálódnak, vagy a nagyok beépítik a kicsi szakosodott keresőket. Érdemes kipróbálni a Miner.hu-t. Bár béta, már elég sok mindent tud, nő az indexelt oldalak száma is, és van persze toplista. Ahol most épp a miner.hu a második helyen áll…

A Blogter, a Freeblog és a többi magánszám is megtalálható, de nem kell csalódni, ha nincs meg egy poszt. Lassan de biztosan. Ahogy a bányászok a tárnában.

Persze mi mással tesztelném mint a saját blogommal ‘bizbigyó’ ill. ‘bizbigyo’. Hm, van is két találat. Ez például már sokszorosa a sphere.com 0 találatának. :)

Összevetve a Blgosearch.hu-val, András azt írja: a Miner nagy előnye lehet, hogy “sokkal gyakrabban frissül, illetve tízszer annyi blogot figyel […], ezzel egy sokkal nagyobb szeletet kihasítva a kínálatból. Jelen pillanatban persze az előny ennyi, a blogsearch.hu több szempontból is bővebb szolgáltatáslistával rendelkezik.”

A verseny jó dolog, mi bloggerek biztos jól járunk vele. Csak így tovább Miner!

kép forrása 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: