BizBigyó

Bejegyzések az üzleti webbálna hátára – online marketing

Fizetett hirdetések (break: csirkék) a YouTube-on

Posted by BizBigyó - december 15, 2006

Aki a YouTube kezelői felületén történt változásokat szeretné nyomon követni, annak ezt ajánlom: link: milyen elv alapján kerülhet ki valaki a nyitóoldalra (Featured videos, Director videos)? Kapcsolat? Pénz? Avagy? Jennifer Nielsen YouTube marketingmenedzser emailjére hivatkozva a Mediashift blog azt írja, hogy a Featured videos (kiemelt videók) nem fizetős hely, nem is volt az: szerkesztők válogatják ki a legszórakoztatóbb darabokat (a szerkesztőknek itt lehet tippeket küldeni: editor@youtube.com). Egy kivétel van, a jobb felső gólsarok (Participatory Video Ad), ami viszont, jól hangzó neve ellenére, fizetős páholy.

reklamdomping.JPG

Ha ez így van, akkor örülök, hogy nem a képernyő kellős közepét foglalták le fizetős helynek, sőt még csak nem is a nyitóoldal 50%-át, ahogy ez néhány kiemelt hazai médiaszolgáltatónál látható (bordó kalickában a tartalom, amiért az oldara látogatunk).

Aki meg csak lazítana annak a ‘Variációk csirkére’ tévéadás imitációt ajánlom (egy csirke SouthPark, egy TV Evangelista, egy kvízműsor, egy Jerry Springer Show stílusban) . A csirke egy hálás állat.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: